TEKEMINEN ON TIE

Osaamispassi

Osaamispassi on työnhaun ja urasuunnittelun työkalu. Se auttaa työnhakijoita hahmottamaan paremmin osaamistaan ja ominaisuuksiaan. Tämä puolestaan helpottaa työnhakua ja sen suunnittelua, mitä tehtäviä ja millä tavoin kannattaisi ylipäätään ensisijaisesti hakea.

Käytännössä Osaamispassin valmistus tapahtuu siten, että alkuohjeistuksen saatuaan henkilö vastaa kyselylomakkeeseen, jossa hän käy läpi taustaansa. Tuon jälkeen henkilö haastatellaan ja näin saatujen tietojen pohjalta asiantuntija valmistaa hänelle Osaamispassin. Osaamispassi on valmistettu sadoille työnhakijoille ja he ovat olleet niihin hyvin tyytyväisiä.

Osaamispassi-konsepti on kehitetty erityisesti työnhakuun, mutta sitä voidaan käyttää muissakin tilanteissa, joissa urasuunnitteluun on tarvetta. Myös työpaikkakohtaisessa osaamisen kehittämisessä ja oikeassa suuntaamisessa Osaamispassi voi olla hyödyksi.

Osaamispassi on rekisteröity tavaramerkki. Sen valmistajaksi voi kouluttautua, mikäli omaa sopivan taustan ja ominaisuudet kyseiseen työhön.

Malli-Osaamispassi